Samsung Electronics prezintă o nouă eră a tehnologiei Micro LED la ISE 2022 – Samsung Newsroom UK

Modelele Wall 2022 oferă o inovație tehnologică incredibilă – inclusiv cel mai subțire afișaj de pixeli de până acum la doar P0,63

Samsung Electronics Co., Ltd. prezintă viitorul tehnologiei Micro LED la Integrated Systems Europe (ISE) 2022 de la Barcelona, ​​​​cu trei modele noi ale tehnologiei sale de ultimă oră, The Wall.

„Tehnologia Micro LED este setată să definească viitorul inovației de afișare. De la industria de lux la ospitalitate și călătorii, potențialul Micro LED este nelimitat pentru a permite companiilor să facă mai mult”, a declarat Hyesung Ha, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „ISE este cel mai mare spectacol de acest gen din lume și suntem încântați să dezvăluim gama noastră extinsă de The Wall. Tehnologia de ultimă generație a lui Wall va oferi beneficii peste așteptări, transformând orice afacere și deblocând noi oportunități.

2022 The Wall – Vă prezentăm cel mai bun pixel pitch vreodată

La ISE anul acesta, Samsung va dezvălui modelul The Wall din 2022 (nume model: IWB) – un afișaj inovator modular Micro LED care oferă experiențe vizuale captivante într-un format cu ecran lat de înaltă rezoluție. IWB va fi disponibil în distanțele de 0,63 și 0,94 pixeli, 0,63 fiind cel mai bun pas de pixeli din gama The Wall. Noul ecran este acum disponibil pentru precomandă în toată lumea.

Caracteristica microstepping a IWB demonstrează cea mai detaliată imagine și extinderea intervalului dinamic de la Samsung cu rata de cadre de 120 Hz a afișajului, HDR10/10+ și LED HDR. După instalare, The Wall oferă o varietate de dimensiuni de ecran, găzduind filme 4K pentru 110 inchi și până la o calitate incredibilă de 8K pentru 220 inchi pentru a satisface orice nevoie de consumator sau de afaceri. Această capacitate de rezoluție este îmbunătățită de puternicul procesor Micro AI (inteligență artificială), care analizează instantaneu fiecare secundă de conținut și optimizează calitatea imaginii în timp ce suprimă zgomotul.

Dimensiunea totală a dulapului a fost mărită, permițând companiilor și consumatorilor să instaleze doar patru dulapuri pentru a configura afișajul UHD, ceea ce înseamnă o funcționare mai rapidă și mai economică. Dulapul de ecran îmbunătățit întărește ecranele mari, de înaltă rezoluție și îmbunătățește calitatea mecanică pentru o vizionare captivantă, îmbunătățind în același timp reglarea cusăturilor. De fapt, timpul de instalare a fost redus, oferind avantaje semnificative întreprinderilor față de semnalizarea LED convențională.

De asemenea, peretele este echipat cu tehnologie de ultimă generație. În primul rând, cu Multi View, The Wall permite redarea simultană a mai multor surse din până la patru surse, toate pe un singur ecran, fără a fi necesare splittere suplimentare pentru afișarea dinamică a conținutului. În al doilea rând, tehnologia Black Seal din ecran creează o pânză transparentă pentru niveluri de negru mai pure, cu o peliculă cu reflexie ultra-scăzută care a fost aplicată pentru a minimiza reflexia luminii externe. În plus, cu procesare pe 20 de biți, The Wall oferă o calitate excepțională a imaginii și o experiență de vizionare fluidă, susținută de un vârf de 2000 de nit, oferind imagini mai clare.

Peretele all-in-one – Instalare inovatoare și practică

Dezvăluit și la Barcelona în acest an, The Wall All-in-One (nume model: IAB) vine în trei modele diferite: 4K 146-inch, 2K 146-inch și 2K 110-inch. Acest display incredibil de generație următoare aduce inovație instalării, nu doar experienței de vizualizare. Rezoluția standard a The Wall All-in-One este un factor de formă 16:9. Produsul, care este vândut doar pe ecran, va fi disponibil în întreaga lume după ISE 2022.

Cea mai inovatoare caracteristică a The Wall All-in-One este instalarea convenabilă, care include o cusătură premontată și un „kit de cadru pre-asamblat”. Acest kit, care simplifică întregul proces ca televizor de consum, include cadrul deco interiorizat al ecranului cu raport de aspect 16:9 și un player media S-box integrat, care reduce, de asemenea, costul total de proprietate.

Peretele all-in-one oferă un design elegant, cu o grosime a afișajului de doar 49 mm, în cele din urmă 59 mm de instalare totală atunci când este măsurată de la perete la ecran. Acest design subțire, fără cadru infinit oferă o conexiune directă de intrare la afișaj fără un dispozitiv separat, creând o configurare curată și convenabilă.

În plus, cu procesare pe 20 de biți, tehnologia Black Seal și procesor Micro AI, două ecrane 4K de 146 de inchi pot fi instalate unul lângă altul pentru a crea un model cu factor de formă 32:9 cu o caracteristică detașabilă, creând un întreg perete de excepție. Calitatea imaginii.

Gamă de afișaje versatile care se adaptează la o nouă eră – De la stația de încărcare pentru vehicule electrice la sala de clasă hibridă

Alături de tehnologia Micro LED, lider în industrie, Samsung prezintă la ISE diverse produse noi de afișare care vor răspunde nevoilor în continuă schimbare ale acestei noi ere. Noua gamă va exemplifica inovația continuă a Samsung în crearea de soluții precum comunicarea fără contact și caracteristicile de securitate îmbunătățite.

Cea mai recentă gamă de exterior Samsung din 2022 (numele modelului: OHA 55”, 75”) a fost verificată pentru vizibilitate în exterior de Underwriters Laboratories (UL), în timp ce compoziția subțire permite o instalare ușoară și performanță pe termen lung datorită certificării IP56. protecţie. Cu hardware-ul său durabil și de înaltă performanță, OHA poate funcționa într-o varietate de condiții. Un caz de utilizare este pentru stațiile de încărcare pentru vehicule electrice (EV), a căror cerere crește pe măsură ce vânzările de vehicule electrice continuă să crească în întreaga lume.

În educație, Samsung continuă să ofere experiențe hibride de învățare cu produsele și soluțiile sale inovatoare. Noul Samsung Flip Pro 2022 (nume model: WMB), disponibil în două modele mari de 75 și 85 de inchi, este o tablă interactivă care poate oferi profesorilor și studenților o utilizare îmbunătățită și funcții specializate pentru a răspunde nevoilor educaționale în continuă evoluție. .

Noua conectivitate USB Type-C a Samsung Flip Pro oferă control video integrat și putere (încărcare de 65 W), în timp ce latența tactilă avansată și capabilitățile multi-touch permit colaborarea simultană a până la 20 de persoane.[1]. Panoul de control intuitiv recent adăugat, senzorii de control al luminozității și patru difuzoare orientate spre înainte și pe spate îmbunătățesc experiența generală a clasei și permit o comunicare video perfectă într-un mediu de clasă la distanță sau hibrid. În cele din urmă, cu SmartView+, până la 50 de dispozitive pot fi conectate simultan la ecran fără fir, pe lângă faptul că permit vizualizarea multiplă pe până la patru ecrane, ideal pentru sălile de întâlnire mari, precum și sălile de clasă digitalizate. Tehnologia funcționează perfect în fundal, făcând produsul ușor de utilizat de către profesori și studenți.

Site-ul ISE 2022 Virtual Experience permite vizitatorilor să experimenteze virtual produse și soluții de afișare inovatoare care vor fi prezentate la fața locului.

Pentru mai multe informații despre semnalizarea digitală și soluțiile Samsung, vă rugăm să vizitați https://displaysolutions.samsung.com/showcase/virtual-experience/ise-2022

[1] Când vă conectați la WorkSpace, sunt necesare un browser web și dispozitive externe.

Add Comment